torsdag 9 juni 2011

En helt vanlig torsdag

Dagen startade med morgonmys mellan 7:10 - 08
Då var det dags att gå ut på prommis med RuffeStuffe

Tovis tittar spänt på alla bilar som åker förbi....

Sen hade jag turen igen... Tova somnade och jag fick njuta av frukost i solen, i lugn och ro :-)

Kl 10 kom bästa Jenny på besök. Vi fikade och surrade! Fick även besök av Cattis :-) 2 underbara vänner på en och samma dag - Lyckligt lottad är denna Lotta! Vi beslutade att åka till Ljustorp och köpa lite blomster. Det var super pris på pelargoner så vi passade på... Tova passade på att mysa med Jenny medan jag och Cattis florerade bland blommorna....Underbart att se hur hon trivs med Jenny - Hon var faktiskt den första person som träffade lilla Skruttan. Endast 8 timmar gammal.


Hon fick även smaka lite glass - Så kul att se hennes minspel - Kallt, konstigt men super gott!

När Jenny åkt hem så var det vardags sysslor igen - Laga mat som dagen till ära blev Lassangett.. Tova åt också av våran mat och gillade den skarpt! Sen ut i våran nya "Garden" :-) Måste ju planera blommorna som jag köpt, plantera i växthuset och sen tvätta uteplats och altan. Tallarna som står i skogen brevid oss har något slags gulpollen krig med oss - allt är gult och det är inte så mysigt!


I skrivande stund sover Tovisen - eller faktiskt inte, hon gråter! Hon har börjat vakna ca 1 tim efter insomning. Gråta otröstligt ... Stackars lilla tös! Måste nog sluta och gå till henne!


Hejhej!!

1 kommentar: