onsdag 10 april 2013

Sång och kryp

07:00 kröp lilla Tova upp i sängen. Busade med Saga...
Det ser ut som Saga spanar in vad Tova har i munnen...
Och sen försöker härma lite. Ja tänk om hon kunde börja med napp ändå ;)
När vi lämnat Tova på dagis så åkte vi hem och packade ner Saga i vagn för att gå till babysång. Vi fick följe av Bea och Thilde.
Innan sång var det lite lek med bl.a. Elton och Imilia
"Jag sitter här och ror, i min lilla båt..." Ja det är en av sångerna som vi sjunger. Samtidigt gör vi vågor av ett stort skynke. Vissa barn blir visst rädda, men i vår grupp är det något som alla tycker om.
Imilia bara älskade det idag ;)
Eftersom vi promenerade dit så fick vi göra detsamma hem. Med surr efter vägen så kom jag hem precis till hämtning av Tova. En skitig liten Tova.
Hämtade bilen som varit på lagning och sen en sväng på Birsta. Skulle hämta en tröja som jag köpt.
Samt byta ut Pippi klänning för andra gången. Den tappar färg ;( Nu valde jag att prova den röda klänningen, tidigare var den blå. Se om den var bättre. Fick då oxå köpa nya strumpbyxor ;)))
När jag skulle betala och allt frågade tjejen i kassan om jag iaf ville behålla den blå, som extra! Dom skulle bara slänga den, så ville jag, fick jag!
Varför inte?! Perfekt som en "vi går till parken" klänning.Strax innan läggnings rutiner startade så bjöd Saga på sina första kryp steg :) Så sjukt med tanke på att jag på sången idag skämtade om att jag hade det lugnt och skönt medans alla andra mammor jagade sina barn ;)

3 kommentarer:

 1. Sötisar! Och stora tjejen som kryper! =)

  Fin tröja också!

  Hoppas den röda klänningen är bättre i färgen. Knepigt tycker jag. Pippi-kläderna är ju inte direkt lågbudget... :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä dom tillhör inte lågbudget sortimentet - Har en kompis som oxå bytt sin. En som jobbade på butiken hade oxå en, men inte lämnat igen.

   Men men - dom är hjälpsamma och jag är tacksam

   Radera