torsdag 27 januari 2011

Sprutor...

Idag var det dags för sprutor igen - å det gör så ont i mig :( Nu var nog inte detta hennes bästa dag då hon grät även när dr lyssnade, klämde och kände på henne... Ifs?! Vad kan man förvänta sig?! Jag tycker ju heller inte om när främmande människor ska pilla på mig, så varför ska hon?! Vi uttrycker ju bara oss på olika sätt!



- Vikt och längd kollades även sv idag. Och vid en ålder på 6 mån och 15 dagar så vägde hon 7360 gr och var 68 cm lång... Det går åt rätt håll ;))
Just nu sover lill hjärtat i sin resesäng. Vi har rymt till Tynderö eftersom pappa Thomas har magsjuka.
Vi verkar ha klarat oss... Än så länge iaf. Håller tummarna, gö det ni med är ni snäll!

Tror faktiskt att jag själv ska passa på att gå och sova... Sömn får man ju inte för mycket av nu för tiden... Nattinatt

3 kommentarer:

  1. Nä sprutor är aldrig roligt! =(

    Men vad man har växt och blivit så lång! =)

    Hoppas ni klarar er från magsjukan, och kom ihåg att det kan smitta flera dagar efter han känner sig frisk!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Oj vilken gladskit! :)

    Fatta att det är fredag i morgon! :( Snacka om att den här veckan försvunnit. Tur att vi hittade på saker i måndags och tisdags iaf, annars skulle jag verkligen klättra på väggarna. Igår och idag har vi tillbringat i sängen mest hela dagarna känns det som. :(

    Hoppas ni klarar er från sjukan! Ska ni på birsta city i morgon? ;)

    SvaraRadera
  3. Jessika - 48 Tim sa dom på BVC... Känns bara så jobbigt att han ska vara hemma ensam och sjuk :( å du vet väl va SJUK dom blir karlarna ;)
    Johanna- veckan har verkligen gått fort... Misstänker att prinsen är frisk eftersom du pratar Birsta... Har inget planerat... Men vi kan väl höras... Ni kanske kan komma hit så kan vi busa/leka lite... Fröken kan osså komma så kan vi promenixa lite?!
    Hörs bis morgen... Kram till er båda och till små prinsarna era

    SvaraRadera