onsdag 18 september 2013

Vad gör jag för fel?!

Efter en jobbig natt med mycket vaken tid så blev vi sen till dagis. Var lite rädd att lämningen skulle kärva när det blev lite stress, men det gick bra.

Efter lämningen åkte jag vill Johanna och lilla Tilda... Min gravida granne skulle titta på lite begagnade pojkkläder till sin väntade lilla son.

Fika och prat hör till, men INTE munhugg ;(

Fröken, Tilde och Saga var i hallen när Tilde plötsligt började gråta. Ingen förstod vad det var, men efter ett tag med fortsatt gråt så sa Johanna att Saga kanske ber henne!!!

Ja men visst kunde man se ett litet bitmärke på ryggen :(( Saga har visat detta beteende ett tag, men nu känns det som jag måste vara på vakt hela tiden.

Från Johanna till Ikea... Lunch, stros och shopping.Grrrrr - jag är ett monster!!!

Sen hämta vi Tova och åkte vidare till Hilma för lite bus!

Där fortsatte Saga visa tänderna, men absolut inte av ilska utan mer extas (glädje, sprallighet mm)

Tova var INTE på sitt bästa humör. Jag brukar inte göra ngt efter dagis eftersom jag vet att hon är trött, men jag tänkte att det skulle vara så trevligt!
Fick hon inte sin vilja igenom så grät hon... Och när jag kände att det var dags att åka hem, ja då kom hennes tänder :((

Vad har jag gjort för fel?! Eller kanske vad gör jag för fel?!

2 st tjurskallar som använder tänderna!

Kände mig riktigt misslyckad som mamma när jag kom hem :( Fick lite ny energi när jag var och tränade, men den försvann fort när jag skulle natta Saga.

Hon bara fjantar sig... Det tar 1 timme :(

När pappan nattar tar det 20 min och lika för mormor - Vad gör jag för fel?!

Då kan man ju tänka att jag ska natta Tova och Thomas Saga... Men då är det Tova som ska trilskas :(

Nu sover dom iaf och jag sitter i soffan och känner mig faktiskt "misslyckad" ... Men men... Bättre att kliva upp ur soffan och gå ut med hunden... Så han kan gå ut och skälla och leva om på hundar och katter som kommer och går förbi :(((

Tråkig läsning förstår jag - hoppas verkligen att den blir positivare imorgon

4 kommentarer:

 1. du är världens mest omtänksamma mamma med ett otacksamt jobb bara. Du får lägga den dagen till handlingarna som en av "dem där dagarna man helst vill glömma" och tro på att det snart går över. Håll ut! StyrkeKRAM från Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Malin!
   Tror jag precis fick en liten förklaring på Tova! Fick hämta tidigare på dagis med en temp som visade 39.5 :(

   Radera
 2. Ja, jag håller med föregående talare. Det var bara en av de där lite mer trista dagarna som man lägger till handlingarna. Och som det visade sig. Tjurighet har ofta en liten naturlig förklaring ;) Hoppas hon blev frisk fort dock =)

  Kram till dig. Och hoppas att du släpper "dålig-mamma-känslan" för den är helt omotiverad!

  SvaraRadera