tisdag 7 december 2010

Läser redan :-)

Hon ser verkligen ut att vara inne i boken . Börjar intressera sig mer och mer av saker och ting vilket är riktigt roligt att se. Här är det nog dom skarpa färgerna som fångat hennes intresse


Idag var vi på BVC och kollade vikt och längd - Tyckte det skulle vara roligt att ha med tanke på att hon blir 5 månader imorgon - Usch va tiden går.
Vikt 6510 gr och 63 cm lång.
På onsdagar när vi träffas på babyfik är bvc sköterskan Kerstin där och vi får ställa frågor och väga mm. Vi vägde förra veckan och då vägde hon 6520 gr - Hon har alltså gått ner 10 gr. Fick råd att börja ge lite potatis, smör och mjölk... men jag tror jag väntar och ser - Kan ju vara något tillfälligt. Jag vet ju t ex hur många blöjor det gått sista veckan ;-)

Just nu sover lilla livet. Laddar inför morgondagen då vi ska på Barn kyrkan och Babysång för sista gången denna termin. Jul uppehåll till 10 jan.
Ska faktiskt bli lite skönt att inte ha så mycket inbokat - Bara ta dagen som den kommer. Extra skönt också att Thomas ska vara ledig i 3 veckor - Nu kommer vi vara 2 om allt vardags bestyr vilket känns bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar